top of page

Möbler &

medicinsk utrustning

Dörrsensor.jpg

Vi levererar möbler som kan användas i alla delar av operationsrum och närliggande rum. Portföljen består av standard- och skräddarsydda kirurgiska tvättställ, instrumentbord, anestesi- och akutvagnar, utrustning för operationsrum, vagnar för medicintekniska produkter, vagnar för transport, medicinska- och förvaringsskåp, medicinska arbetsbord, soffor och sängskärmar etc.

Möblerna är tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet. Tillverkningen sker enligt kvalitetsstyrningssystemet ISO 9001: 2008, vilket garanterar högsta kvalitet i varje steg i produktionsprocessen - från koncept, genom teknisk dokumentation, material och produktionsmetoder, fram till slutlig kvalitetskontroll av varje produkt.

 

Kontakta oss för en komplett produktkatalog.

Tvättställ.jpg

Vi producerar tvättställ för operationsmiljö i rostfritt stål, EN 1.4301 eller kompositmaterial. Tvättställen är designade för preoperativ miljö och andra utrymmen där högsta hygienstandard eftersträvas. Vi erbjuder även ett brett utbud av valbara alternativ, ex. knästyrd eller infraröd vattentillförsel, och olika typer av tvålhållare.

Avlastningsvagn

Instrumentborden är designade för förvaring av instrument och utrustning som används före, under och efter kirurgiska operationer och undersökningar. Borden har en ergonomisk design för enkel manövrering och hantering. Instrumentborden kan kompletteras efter önskemål med ex. lådor, skålar och hyllor.

Akutvagn

Anastesi- och akutvagnarna är utformade för att hålla kirurgiska instrument och material nära till hands under kirurgiska ingrepp och andra procedurer in operationssalen. Vagnarna kan skräddarsys efter kundens önskemål och krav, med olika konfigurationer av lådor, skåp, hyllor och andra tillbehör.

Förflyttningssystem.JPG

Med vårt transportbord är det enkelt att flytta patienter mellan en sjukhussäng och operationsbord, för minskad patientrisk och minskad arbetsbelastning för din personal.

Steril förvaring.JPG

I denna produktkategori är samtliga produkter specifikt utformade för effektiv förvaring och transport av sterila produkter. Vi tillhandahåller hyllor, behållare och förvaringsmöjligheter i olika mått och anpassningsbara konfigurationer.

Dispenser.JPG

Britsar, hållare, dispenser, infusionsställ, och skålar av olika slag finns tillgängliga inom vårt sortiment och kan levereras med kort varsel. Alla tillbehör är enkla att desinficera och är tillverkade i högkvalitativa material.

Modulärt möbelsystem

Vårt modulära möbelsystem karaktäriseras av en användarvänlig design som skapar möjligheter att anpassa det möbelsystemet efter ert specifika behov för optimalt nyttjande av befintliga ytor.

Medicinvagn.JPG

Vagnarna kan anpassas efter kundens önskemål och krav. Vissa av vagnarna har anpassningsbara hyllor. Vagnarna är utrustade med högkvalitativa hjul som är lätta att manövrera, enkla att underhålla och kan smidigt desinficeras.

Skåp

Skåpen är tillverkade är av högkvalitativa rostfria stålpaneler som passar optimalt med det modulära OR systemet. Skåpen kan fullt ut anpassas efter kundens önskemål och krav. Skåpen kan vara fristående, vägghängda eller inbyggda i det modulära väggsystemet.

Arbetsbord

Våra arbetsbord är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och är utformade specifikt för uppdukningsrum och andra liknande rum där arbetsytan behöver optimeras. Borden kan skräddarsys och inkludera hållare, skåp, hyllor, och andra tillbehör.

Tvättvagn

Vagnarna är tillverkade för att förvara rena och/eller smutsiga  lakan i operationsrum eller närliggande rum och ytor. Som standard är tvättvagnarna utformade som singel-, dubbel-, och trippla vagnar i olika storlekar. Hyllplanen och eventuella tillbehör är utformade för alla olika typer av tillgängliga påsar och hållare.

Brits

Ramen på britsarna och skärmväggarna är tillverkat av rostfritt stål. Samtliga produkter är enkla att desinficera och håller hög kvalitet. Standardfärgen är grön, både på britsarna och skärmväggarna - andra färger erbjuds efter specifika kundönskemål.

Produktkatalog

Klicka på knappen nedan för att komma till produktkatalog för operationsmöbler.

bottom of page