Nyheter

Nyheter
 • Mitru lanserar ny hemsida

  2020-11-06

  Lanseringen av Mitrus nya hemsida är nu officiell. Sidan är live. Vi hoppas och tror att den nya hemsidan ska vara informationsrik och underlätta er kontakt med oss.

  Välkommen att höra av dig om du önskar få en produktkatalog eller i övrigt önskar få veta hur vi kan hjälpa er, antingen med specifika produkter eller med övergripande projektering. 

 • Produktlansering: Ultra-V desinfektionsrobot

  2020-11-03

  Ultra V-bot automatiserar rengöringsprocessen för att underlätta, effektivisera och säkerställa renligheten exempelvis i operationssalar, uppdukningsrum, väntrum, omklädningsrum och andra lokaler. Ultraviolett ljus har visat bra resultat på specifika mikroorganismer, även för det nya SARS-CoV-2 viruset.

   

  UV-C ljuset har en våglängd på 254 nm. Ultraviolett ljus penetrerar mikroorganismens cellvägg och skadar dess DNA. På detta sätt elimineras kolonier av bakterier och virus. Läs mer här.

 • Mitru flyttar till Järva Krog

  2020-08-10

  – För oss innebär flytten ökad flexibilitet, samtidigt som vi kommer närmare både kunder och samarbetspartners. Vårt nya kontorslandskap i Järva Krog är ljust och modernt, med öppna gemensamma ytor i foajén samt tillgång till terrass utomhus för sociala pauser. Vi ser att den nya arbetsmiljön kommer skapa en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare och tror att Järva Krog kommer bli en plats med stark tillväxt. Läs mer här.

 • Mitru ställer ut på MVTe 21-22 januari 2020

  2019-12-05

  Mötesplats Välfärdsteknologi och e-hälsa på Kistamässan.

   

  Välkommen till monter B:32!

  Läs mer på MVTe:s hemsida här.